Hoppa direkt till innehåll
box

Paket

Från 1 oktober betalar du en serviceavgift på 40 kr för villor och 20 kr för hyresrätter och bostadsrätter istället för nätavgiften till oss när du beställer ny tjänst eller förändrar befintlig tjänst. Ditt nya pris för tjänsten kommuniceras av din tjänsteleverantör. Om du inte ändrar något på din tjänst läggs du om till serviceavgift 1 juli 2024. Om du ändrar något i ditt avtal med tjänsteleverantören och ändå får betala nätavgift, kontakta oss på info@borlangestadsnat.se eller ring 0243-730 00 så hjälper vi dig. Oftast kan du spara pengar eller få andra fördelar genom att köpa ett paket med tjänster från en och samma leverantör. Vi har samlat alla paketerbjudanden här så att du enkelt kan jämföra och välja.
internet-1

Internet

Från 1 oktober betalar du en serviceavgift på 40 kr för villor och 20 kr för hyresrätter och bostadsrätter istället för nätavgiften till oss när du beställer ny tjänst eller förändrar befintlig tjänst. Ditt nya pris för tjänsten kommuniceras av din tjänsteleverantör. Om du inte ändrar något på din tjänst läggs du om till serviceavgift 1 juli 2024. Om du ändrar något i ditt avtal med tjänsteleverantören och ändå får betala nätavgift, kontakta oss på info@borlangestadsnat.se eller ring 0243-730 00 så hjälper vi dig. Snabb, snabbare, snabbast. Internet via fibernätet är snabbt och framtidssäkert. Vi kommer att kunna öka prestandan i nätet vart efter behoven växer. 100 Mbit/s eller 1 Gbit/s idag, 100 Gbit/s imorgon... Med en fiberanslutning behöver du inte byta lösning vart tredje år för att hänga med.
tv

TV

TV via fibernät är framtidens tv. Live eller streaming i superkvalitet hemma i biosoffan. Sport, natur, film, nyheter eller barnprogram? Välj själv vad som passar just dig. Konkurrensen i de öppna näten ger dig ett oslagbart stort utbud och valfrihet.
padlock

Säkerhet

Säkerhet kan vara datasäkerhet, virusskydd och brandväggar eller larm och kamera-övervakning av hus och hem.
hand-1

Trygghetstjänster

Tjänster och produkter för ökad trygghet i livet.